Opleidingen en cursussen

Naast het behandelen van de paarden en honden geef ik ook les in diverse onderwerpen die te maken hebben met beweging, massage en andere aanvullende technieken op het gebied van hond en paard.


Ik werk al ruim 10 jaar als docent in dit vakgebied. Als gastdocent bij mbo scholen, verenigingen of collega-opleidingscentra en vanuit mijn eigen opleidingscentrum. Ik deel graag mijn kennis, jarenlange ervaring en passie met iedereen die een interesse heeft voor dieren en massage!


Het opleidingscentrum heeft een eigen website, klik op de banner om naar de website te gaan!
(www.svdopleidingen.nl)

Workshops en retraite @ The Clever Company

In samenwerking met Katja van The Clever Company geef ik diverse workshops en een retraite op het gebied van paardenmassage, essentiële oliën en verbinding met paarden.


Je leest alles over deze activiteiten op de website van The Clever Company: Lees meer..