Disclaimer

Sandra Vinken Dierentherapie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58194258, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.sandravinkendierentherapie.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Sandra Vinken Dierentherapie streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Sandra Vinken Dierentherapie aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Sandra Vinken Dierentherapie niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Sandra Vinken Dierentherapie heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan de groei van je bedrijf.

Sandra Vinken Dierentherapie op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je e-mailen naar: info@sandravinkendierentherapie.nl